NEW BANGKOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Bangkok. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 9:54 Very long delivery time. I tried to call the restaurant but nobody picked up. Overall poor service, but good food.
25 sep 2022 om 20:31 Eerste keer besteld, voor herhaling vatbaar. Lekker eten, goed warm, vriendelijke bezorging!
17 sep 2022 om 20:13 In het verleden al erg vaak besteld bij New Bangkok. De Saam Kok was in het verleden een van de lekkerste gerechten, maar helaas is de smaak veranderd. Aanzienlijk minder lekker geworden. De bezorging was goed, aan het begin van de zaterdagavond.
16 sep 2022 om 0:20 Heerlijk eten, altijd op de aangegeven tijd bezorgd, top!
8 sep 2022 om 19:55 Wij hebben menu september besteld met kroepoek. De kroepoek hebben wij niet ontvangen en de groene curry was gewoon echt veel te pittig. Het was zo extreem pittig dat wij het hebben weggegooid. Niet voor herhaling vatbaar.
5 sep 2022 om 9:06 Heerlijk eten, en goede bezorging. Ik had zondagmiddag eten besteld voor 18:30 uur, en om 18:29 stonden ze voor de deur, perfect! Het maandmenu is altijd lekker :)
4 sep 2022 om 18:16 Al vaak besteld bij Bangkok en meestal gewoon goed. Nu was het eten lauw, minder (hoeveelheid) als anders en ook minder smakelijk als anders. Ik hoop dat het eenmalig is, want ik vond het voorheen altijd erg lekker!
31 aug 2022 om 19:59 Altijd goed verzorgd en heerlijk eten. Dumpling soep is aanrader!
26 aug 2022 om 22:25 De hoeveelheid eten is echt heel weinig voor wat je ervoor betaald. Jammer, maar ik bestel hier niet nog een keer.
26 aug 2022 om 21:56 Het eten viel me deze keer een beetje tegen. Met name de kip saté stokjes. Die zijn normaal heerlijk mals maar waren deze keer aan de droge kant. Heb er wel eens lekkerder gegeten.
20 aug 2022 om 19:46 Super lekker zoals altijd
11 aug 2022 om 8:13 Netjes bezorgd, ook kwa tijd en was zeer vriendelijk. De geur en smaak mag meer tot zijn recht komen. Wij hadden twee wokboxen besteld. De gekleurde kroepoek, is voor ons nieuw, kwam dubieus over. Persoonlijke zou ik die vervangen.